Beytepe ve Sıhhiye Yerleşkesi

Taşıt tanıtım pulu alabilmeniz için;

Personel, Öğrenci, Mezun Kimliğiniz (Öğrenci olduğunuza dair belgede kabul edilmektedir.)

Taşıt tanıtım pulu ücretinin yatırıldığına dair Banka Dekontunun aslı

Sıhhiye Halkbank Şubesi :  IBAN : TR25 0001 2001 5410 0006 0002 21

Beytepe Halkbank Şubesi : IBAN: TR52 0001 2001 5450 0006 0000 06

Araç Ruhsatı aslı (Ruhsat başvuru sahibinin veya birinci derece yakınının üzerine olmalıdır.)

Başvuru formu online olarak http://guvenlik.hacettepe.edu.tr/sticker adresi üzerinden doldurulacaktır.

Öğrencilerimiz bir araç için Taşıt Tanıtım Pulu alma hakkına sahiptir.

Mezun, Geçici Taşıt Tanıtım Pulu Beytepe Koruma ve Güvenlik Müdürlüğü tarafından verilmekte olup, Beytepe yerleşkesi için geçerlidir.

Şirket, Teknokent ve Geçici Taşıt Tanıtım Pulu için gerekli belgeleri Beytepe Yerleşkesi Koruma ve Güvenlik Müdürlüğümüzden öğrenebilirsiniz.

Taşıt pulu almış olan mensubumuzun araç değişikliği durumunda eski taşıt pulunu getirerek, ücreti karşılığı yeni aracı için taşıt tanıtım pulu alması gerekmektedir.

Taşıt Tanıtım Pulunu araç içerisinden ön camın sol üst köşesine görünecek şekilde yapıştırmanız gerekmektedir. Araç camına yapıştırılmamış Taşıt Tanıtım Pulu geçerli değildir. Yapılan kontrollerde yapıştırılmamış olan Taşıt tanıtım Pullarına güvenlik görevlileri tarafından el konulmaktadır.

Üniversitemiz ile ilişiği kesilen personel, öğrenci ve diğer taşıt Tanıtım pulu sahipleri Koruma ve Güvenlik Müdürlüğümüze taşıt pulunu iade edip, gerekli işlemleri yaptırmakla sorumludurlar. Aksi taktirde sorumluluk aracı için taşıt tanıtım pulu alanlara aittir.

Taşıt tanıtım pulu 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı içerisinde geçerlidir.

Akademik ve İdari personelimiz otopark bariyer kumandalarını ücreti karşılığı Beytepe Koruma ve Güvenlik Müdürlüğümüzden temin edebilirler.

2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Taşıt Tanıtım Pulu Ücretleri

TAŞIT PULU TÜRLERİ ARAÇ İÇİN TAŞIT TANITIM PULU ÜCRETİ